Medewerkerstevredenheidsonderzoek-hoofdvisual

Onderzoeken

voor bedrijven en organisaties

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

  • M

Medewerkers leveren een belangrijke bijdrage aan het succes van uw organisatie. Wanneer medewerkers tevreden en (nog belangrijker) betrokken zijn, straalt dit direct af op uw organisatie. Een Medewerkerstevredenheidsonderzoek helpt de sterktes en zwaktes van uw organisatie in kaart te brengen en levert een bijdrage aan een succesvolle toekomst.

Optimaliseren van het personeelsbeleid

Met het Medewerkerstevredenheidsonderzoek brengen we betrokkenheid, motivatie en tevredenheid van werknemers in kaart. Met de resultaten bent u in staat het personeelsbeleid te optimaliseren. We gaan dan niet alleen uit van aanpassingen waarvoor de verantwoordelijkheid bij de werkgever ligt: we vragen medewerkers ook wat zij zelf kunnen verbeteren en wat de verbeteracties zijn voor hun afdeling of team.

Medewerkerstevredenheidsonderzoek is maatwerk

Natuurlijk wilt u weten hoe tevreden en gemotiveerd medewerkers zijn, maar daarnaast is het ook belangrijk om inzicht te krijgen in:

  • de professionaliteit van de organisatiecultuur;
  • verbeterpunten voor de organisatie;
  • en de bijdrage die medewerkers leveren aan het succes van de organisatie.

De vragenlijst en de rapportage (met concrete conclusies en aanbevelingen voor de 'organisatie-totaal', voor de locaties, teams en afdelingen) zijn maatwerk en ook het proces voorafgaand aan het onderzoek is volledig afgestemd op uw organisatie en medewerkers.

Medewerkerstevredenheidsonderzoek door DUO Market Research

Werk direct aan het succes van uw organisatie met de inzet van een Medewerkerstevredenheidsonderzoek. Omdat wij maatwerk bieden, zal de onderzoeksmethode (online, schriftelijk of nog anders), de vragenlijst die wij medewerkers voorleggen en de opzet van de rapportage perfect aansluiten op de wensen van uw organisatie.

Direct een offerte aanvragen Brochure Download de brochure Download het rapport

Wij voeren voor tal van organisaties (werkzaam in allerlei sectoren en branches) tevredenheidsonderzoek uit waaronder: