Contact

Groenhart

Een Medewerkersonderzoek voor Groothandel helpt u groeien.

Het Medewerkersonderzoek als nulmeting
Groenhart is een bouwtechnische groothandel die bedrijven in de bouw ontzorgt met kennis, bestelgemak, kwaliteitsproducten en logistieke dienstverlening. In 2021 liet Groenhart een Breed Medewerkersonderzoek uitvoeren door DUO Market Research. In de bedrijfsdoelstelling van Groenhart staat onder andere dat ze graag tevreden medewerkers willen hebben. Aangezien ze nog niet eerder een Medewerkersonderzoek hadden uitgevoerd, was er een nulmeting nodig.

Groenhart nodigde drie partijen om hun bureau en werkwijze te laten presenteren, en koos uiteindelijk voor DUO: “Qua communicatie sprak Vincent ons het meeste aan; eenvoudig en enthousiast taalgebruik zonder veel overbodige vaktermen. Daarnaast vonden wij de prijs-kwaliteit verhouding goed passen.”, aldus Piërre Ruiter, financieel directeur van Groenhart.

“Het Medewerkersonderzoek was voor ons in de eerste plaats een nulmeting; waar staan we nu? Daarnaast hadden wij als MT wel het idee dat onze medewerkers tevreden zijn en het is dan mooi als dit wordt bevestigd in de rapportage. Tevens wordt duidelijk waar de aandachtspunten liggen.”
Piërre Ruiter, Financieel directeur bij Groenhart Group

Goede communicatie en realistische planning
Piërre: “De samenwerking tussen DUO en Groenhart was prima. De communicatie was snel en goed en de planning was van tevoren duidelijk en bleek ook realistisch.”

Na afloop van het onderzoek heeft DUO een presentatie van de onderzoeksresultaten gegeven aan het MT van Groenhart. Daarna werden de onderzoeksresultaten ook aan de medewerkers van Groenhart gepresenteerd via Zoom. De MT leden hebben de afdelingsrapportages vervolgens met het afdelingshoofd besproken en zijn samen aan de slag gegaan met de aandachtspunten die naar voren kwamen.

Met een Medewerkersonderzoek voor Groothandel meet u op accurate wijze wat uw personeel van het bedrijf vindt.

Vraag direct meer informatie aan