Contact

Tandartsconcern Ivory & Ivory

Het MTO Zorg polst wat speelt bij de medewerkers.

Een MTO Zorg in uw eigen tone-of-voice
De persoonlijke aanpak van DUO Market Research sprak Ivory & Ivory in het bijzonder aan. Monika, HR manager Ivory & Ivory: “Er werd echt aandacht aan ons besteed en uitgebreid de tijd genomen om het onderzoek in te kleden. Wat ik opvallend vond was dat DUO Market Research moeite deed om onze business te leren kennen. Ze gebruiken geen standaard onderzoeksformulering, maar onze terminologie. Dit alles om een hoge respons en betrouwbaar resultaat te krijgen.”

“De resultaten van het Medewerkersonderzoek zijn helemaal uitgesplitst tot op detailniveau”, vertelt Monika. “DUO Market Research keek naar groepen medewerkers, leeftijd, geslacht, noem maar op. Het was heel fijn dat de resultaten zo uitgebreid waren. Ze gaven nuttige inzichten, mede doordat we ze vanuit meerdere invalshoeken konden bekijken.”

Verbeter de hele branche
De grootste reden voor Ivory & Ivory om een MTO zorg te laten uitvoeren, was om betere diensten te leveren. “Hoe tevreden onze patiënten zijn toetsen we al geruime tijd. Het leek een logische stap om ook in kaart te brengen hoe onze medewerkers over het bedrijf denken. Waar hebben we zaken te verbeteren en waar voelt het personeel zich juist prettig bij? Wij geloven dat deze twee factoren gecombineerd met een strakke organisatie automatisch bijdragen aan goede tandheelkunde in Nederland.”

“Onze organisatie groeide van 60 medewerkers naar 350 in slechts een aantal jaar tijd. Na zo’n intense toename moet je de bedrijfsprocessen op een gegeven moment straktrekken en optimaliseren. Het Medewerkersonderzoek was daar een mooie slag in. Het was een soort eerste nulmeting. In de toekomst willen we het onderzoek zeker structureel laten uitvoeren.”
Monika Bos, HR-manager Ivory & Ivory

Woorden omzetten in daden
De uitkomsten van het onderzoek presenteerde DUO Market Research aan de directie en het MT. Ivory & Ivory verspreidde de resultaten vervolgens zelf onder de rest van de medewerkers. De paar verbeterpunten die uit het onderzoek rolden, pakten ze direct actief aan. Zo kwam het bedrijf naar aanleiding van het Medewerkersonderzoek met een eigen personeelshandboek. “Het bleek dat mensen behoefte hadden naar een duiding van het beleid dat wij al voerden. Nu weten zij veel beter waar ze aan toe zijn”, vertelt Monika.

Laat een Medewerkersonderzoek Zorg uitvoeren en gebruik de uitkomsten om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. DUO Market Research helpt u hier graag bij.

 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan