Contact

Tandem Welzijn

Een Medewerkerstevredenheidsonderzoek voor Zorg & Welzijn helpt u groeien.

Een andere insteek
De organisatie liet al eerder Medewerkersonderzoeken uitvoeren, maar wilde deze keer ook werken met gekantelde stellingen. Gemmie: “Vaak zijn er vragen als ‘Voel jij je veilig?’ of ‘Informeert de organisatie jou voldoende over beslissingen?’ Dat vinden wij te passief.

Een Medewerkerstevredenheidsonderzoek voor Zorg & Welzijn heeft natuurlijk ook raakvlakken met de toenemende zelfsturing. Wij waren dus vooral benieuwd of mensen zelf actie ondernemen om hun eigen veiligheid te vergroten of geïnformeerd te raken.”

“Wij richten ons steeds meer op zelfsturing en samensturing. Daarom betrekken we de medewerkers bij verbeteracties naar aanleiding van het medewerkersonderzoek.”
Gemmie Teunissen, HR Tandem Welzijn

Zelf aan de slag
DUO Market Research presenteerde de uitkomsten van het onderzoek tijdens een personeelsbijeenkomst. Met de algemene aanbevelingen ging Tandem Welzijn zelf aan de slag. “De rapportages lieten we op teamniveau uitdraaien. We bespraken de resultaten in de teams en hebben verbeteracties uitgezet. Zo blijven medewerkers betrokken”, vertelt Gemmie. “DUO Market Research levert een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding en hoogstaande service. De vriendelijke benadering en zorgvuldigheid zijn zeer prettig. De volgende keer komen we zeker bij DUO Market Research terug.”

Met een Medewerkersonderzoek voor Zorg & Welzijn meet u op accurate wijze wat uw personeel van het bedrijf vindt.

 

 
Vraag een vrijblijvende offerte aan