Contact

VitalHealth Software

Besteed uw Medewerkerstevredenheidsonderzoek uit.

Een referentiepunt in de branche
DUO Market Research viel direct in de smaak als betrouwbare partij met de juiste kennis van de zorgsector. Myrthe: “Het zorgt ervoor dat je een goed beeld krijgt van jouw prestaties in de markt. Stel dat je op persoonlijke ontwikkeling een zeven scoort maar het gemiddelde in de sector is slechts een vijf, dan weet je dat je het goed doet ten opzichte van de concurrentie.”

Meer discretie
Een jaar eerder voerde VitalHealth Software zelf een Medewerkerstevredenheidsonderzoek uit. Dit kostte hen niet alleen veel tijd en energie, maar bracht ook vragen met zich mee. “Je moet jezelf als werkgever altijd de vraag stellen of een dergelijk onderzoek vertrouwelijk genoeg is als je het zelf uitvoert. Collega’s moeten zich uiteraard niet geremd voelen iets te zeggen”, vertelt Myrthe.

Medewerkerstevredenheidsonderzoek op maat
Voor een Medewerkerstevredenheidsonderzoek werkt DUO Market Research met een basisvragenlijst die onderwerpen behandelt als arbeidsvoorwaarden en innovatiekracht. De vragenlijst kan naar wens worden aangevuld. “Vincent van Grinsven kwam persoonlijk op gesprek om de vragenlijst door te spreken. Hij gaf nadrukkelijk advies over welke vraagstelling aan zou slaan en duidelijke resultaten tot gevolg zou hebben.”

“Door het Medewerkerstevredenheidsonderzoek uit te besteden, hebben we een realistisch beeld van de personeelsvisie op het bedrijf. Dat is fijn om aan toekomstige werknemers mee te kunnen geven, maar het helpt ons ook in te zoomen op aspecten die verbetering verdienen.”
Myrthe Elbertsen, HR-manager VitalHealth Software

Duidelijke uitleg bij een rapport
Ook na afloop van het Medewerkerstevredenheidsonderzoek komt DUO Market Research op gesprek. Myrthe: “Het rapport werd gepresenteerd en volledig toegelicht. De resultaten bieden mij input voor het HR-jaarplan. Toen we het rapport een tijd geleden zelf presenteerden aan ons bedrijf begrepen de medewerkers de uitkomsten en vraagstellingen over het algemeen erg goed.”

DUO Market Research helpt bedrijven hun personeelsbeleid aan te scherpen met een gedegen Medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Vraag een vrijblijvende offerte aan