Contact

VolkerWessels

Medewerkersonderzoek voor de Bouw

Sinds 2016 doet VolkerWessels via het Breed Medewerkersonderzoek nieuwe inzichten op die de organisatie helpen bij het verbeteren van de medewerkerstevredenheid en werkbeleving. Waar het begon met een eenmalig onderzoek, zijn er inmiddels twee herhalingsmetingen uitgevoerd onder medewerkers. Martijn Jansen, HR Manager bij VolkerWessels: “We voelen ons verbonden met DUO Market Research. Niet alleen vertelt het Medewerkersonderzoek ons waar we staan ten opzichte van voorgaande jaren, de pragmatische aanpak sluit perfect aan bij onze organisatie en diverse doelgroep.”

VolkerWessels is uitgegroeid tot een internationaal bouwconcern. De organisatie is gedreven om verder te groeien en daarbij het beste uit haar mensen te halen. De focus ligt in de combinatie van de beste mensen, excellent leiderschap en voorkeur werkgeverschap.

“DUO Market Research combineert kennis en een schat aan ervaring. Het onderzoek wordt professioneel uitgerold en we worden goed voorzien van tips. Het team is erg prettig om mee samen te werken, lekker informeel en super flexibel als het gaat om aanpassingen. Hun actieve aanpak en de fijne contacten leiden tot snel en helder schakelen. Dit alles maakt dat wij niets liever willen dan DUO Market Research het onderzoek onder onze medewerkers te laten uitvoeren.”
Martijn Jansen, HR-manager VolkerWessels

Het onderzoek geeft VolkerWessels houvast om goed te blijven monitoren op verbeteracties en is ook een vertrekpunt voor nieuwe initiatieven. “We nemen de conclusies van DUO Market Research over in onze beleidsplannen en gesprekken in de teams. Het maakt ook echt dat onze mensen actief aan de slag gaan met de resultaten en willen blijven zoeken naar verbeteringen. Dat zien we ook terug in het onderzoek van 2021: medewerkers zijn over de hele linie betrokken, super trots en mega loyaal.”

Een Medewerkerstevredenheidsonderzoek voor de Bouw brengt in kaart waar jouw personeel staat. DUO Market Research helpt je met een Medewerkersonderzoek op maat.

Vraag direct meer informatie aan