slider-gemeente-background

Onderzoek

voor gemeenten

Medewerkersonderzoek

  • M

Voor grote en kleine gemeenten

Wij voorzien al ruim 15 jaar het management van grote en kleinere gemeenten van informatie waarmee zij hun personeelsbeleid kunnen optimaliseren. Wij werken efficiënt en zijn zeer flexibel en (kosten)concurrerend. Ook voor uw gemeente voeren we graag een Medewerkersonderzoek uit. Wij helpen u graag bij het in beeld brengen van de tevredenheid, betrokkenheid en motivatie van de medewerkers van uw gemeente. Naast de ‘overall rapportage’ ontvangt u tevens rapportages voor verschillende niveaus die voor uw organisatie van belang zijn (locatie-, regio-, team-, afdelingsrapportages, enzovoort).

Kwalitatieve rapportages

De rapportage bevat een kwalitatief zeer goede benchmark (naar grootte van de organisatie, opleidingsniveau van de medewerkers, enzovoort.) en prioriteitenmatrices waarmee we in één oogopslag duidelijk maken wat u als organisatie kunt doen om de betrokkenheid en motivatie van uw medewerkers te optimaliseren.

Meer informatie

Wilt u meer lezen over onze werkwijze en de kosten van een Medewerkersonderzoek voor gemeenten download dan de brochure, of klik hier om naar het contact formulier te gaan.