header-inwoners-gemeente

Onderzoek inwoners

hoe denken inwoners over het beleid van
uw gemeente?

Onderzoek onder inwoners

  • I

Voor grote en kleine gemeenten

DUO Market Research heeft voor grote en kleine gemeenten in kaart gebracht hoe hun inwoners denken over onderwerpen die spelen binnen de gemeente. Wij werken efficiënt en zijn zeer flexibel en (kosten)concurrerend. Ook voor uw gemeente kunnen we een inwonersonderzoek uitvoeren. Wij helpen u graag bij het in kaart brengen van de meningen van uw inwoners over zaken als de dienstverlening van uw gemeente, de koopzondagen in het centrum, de bewonersparticipatie en de leefbaarheid. Onze inzichtelijke onderzoeksrapportages bevatten relevante analyses (bijvoorbeeld naar leeftijd, naar dorp/wijk/kern, naar woonduur). Daarnaast kunnen we dankzij onze ervaring veel onderzoeksresultaten benchmarken, zodat u in één oogopslag kunt zien hoe uw gemeente scoort ten opzichte van andere gemeenten.

Voorbeelden onderzoek

Voorbeelden van recentelijk door ons uitgevoerde inwonersonderzoeken zijn: onderzoek naar de dienstverlening van de gemeente Baarn, onderzoek naar het imago van de gemeente Nijkerk onder inwoners, onderzoek naar het woonbeleid van de gemeente Velsen, onderzoek naar de leefbaarheid in de deelgemeente IJsselmonde en onderzoek naar de communicatie van de gemeente Heerhugowaard.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze, uw onderzoeksvraag met ons bespreken, een afspraak maken of een offerte aanvragen dan kunt u een e-mail sturen naar info@duomarketresearch.nl of bellen naar 030 – 2631080.

Klik hier om naar het contact formulier te gaan