header-ondernemers-gemeente

Onderzoek onder
ondernemers in uw gemeente

betrek ondernemers bij het ontwikkelen
en evalueren van gemeentelijk beleid

Onderzoek onder ondernemers

  • O

Voor kleine en grote gemeenten

DUO Market Research heeft voor grote en kleine gemeenten in kaart gebracht hoe ondernemers in hun gemeente denken over onderwerpen die spelen binnen de gemeente. Wij werken efficiënt en zijn zeer flexibel en (kosten)concurrerend. Ook voor uw gemeente kunnen we een ondernemersonderzoek uitvoeren. Wij helpen u graag bij het in kaart brengen van de meningen van ondernemers in uw gemeente over zaken als de dienstverlening van de gemeente, de koopzondagen in het centrum en de gewenste ondersteuning van de gemeente bij de promotie van de gemeente. Onze inzichtelijke onderzoeksrapportages bevatten relevante analyses, bijvoorbeeld naar soort ondernemer (zelfstandig, grootwinkelbedrijf) en naar vestigingsduur, maar bijvoorbeeld ook naar branche.

Voorbeelden onderzoek

Voorbeelden van recentelijk door ons uitgevoerd onderzoek onder ondernemers zijn: onderzoek naar het imago van de gemeente Nijkerk onder ondernemers, onderzoek naar de centrumplannen van de gemeente IJsselstein en onderzoek naar de dienstverlening van de reiniging onder ondernemers van de gemeente Roosendaal.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze, uw onderzoeksvraag met ons bespreken, een afspraak maken of een offerte aanvragen dan kunt u een e-mail sturen naar info@duomarketresearch.nl of bellen naar 030 – 2631080.

Klik hier om naar het contact formulier te gaan