Contact

Klantonderzoek

Van tevreden naar loyale klanten!
Uw Klantonderzoek door DUO laten verzorgen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Met ons Klantonderzoek krijgt u inzicht in de tevredenheid en (nog belangrijker) in de loyaliteit van uw klanten. We geven u inzicht in wat maakt dat uw klanten loyaal of juist niet loyaal zijn.

Het uitbouwen van klanttevredenheid naar loyaliteit vraagt om inzicht in wat uw klanten van uw organisatie vinden: van de producten/diensten, van het dienstverleningsproces (van aanvraag offerte tot en met de after sales), van de prijs-kwaliteitverhouding, enzovoort.

Wij stemmen het Klantonderzoek graag af op uw wensen en dat kan betekenen dat voor u:
– een ‘breed’ Klantonderzoek verrichten met aandacht voor relatief veel thema’s: de producten/diensten, het dienstverleningsproces, de loyaliteit (o.a. de Net Promotor Score), de customer journey en het imago van uw organisatie bij uw klanten;

– of juist een Compact Klantonderzoek waarmee we de ’thermometer in de organisatie steken’ en waarmee u kunt monitoren op welke onderwerpen/thema’s het volgens uw klanten goed en (wellicht) wat minder goed gaat.

Voordat wij een voorstel voor u opstellen, overleggen we graag eerst met u. We komen graag langs, maar het overleg kan ook telefonisch plaatsvinden. Dat is aan u!

We stellen vervolgens graag een (vrijblijvend) voorstel op dat 100% past bij uw organisatie en uw klanten. Wellicht past een online aanpak (klanten ontvangen een e-mail met het verzoek mee te werken) of misschien ligt een andere aanpak (diepte-interviews, groepsgesprekken of een combinatie van methoden) meer voor de hand.

Download de brochure

Brochure Klantonderzoek Wij bieden u een genuanceerd en compleet beeld van de tevredenheid en loyaliteit van uw klanten. Lees in de brochure meer over de werkwijze, rapportage en kosten van een Klantonderzoek voor uw organisatie. Download de brochure
Deze organisaties gingen u voor: