Contact

Klantonderzoek

Van tevreden naar loyale klanten!

Focus op loyaliteit van uw klanten

Wij geven u graag u inzicht in de tevredenheid en (nog belangrijker) de loyaliteit van uw klanten. Wat maakt dat uw klanten loyaal of juist niet loyaal zijn? En aan ‘welke knoppen moet u draaien’ om de loyaliteit van uw klanten te verhogen?
We bepalen met u welke thema’s aan de orde komen in het onderzoek. Vaak gaat het om de kwaliteit van de producten/diensten, de kwaliteit van het dienstverleningsproces (snel en adequaat reageren op vragen van klanten, deskundigheid van medewerkers, klantgerichtheid, e.d.), de loyaliteit (die we onder meer meten met de Net Promotor Score), de prijs-kwaliteitverhouding, de (mogelijke) ervaringen van uw klanten met concurrenten en het imago van uw organisatie.
Ook de customer journey krijgt aandacht in het Klantonderzoek.

Wellicht past een Themaonderzoek beter bij uw wensen. Het gaat daarbij vaak om een combinatie van een (korte) online vragenlijst en diepte-interviews met klanten. We gaan dan ‘de diepte’ in op thema’s als klachtenafhandeling, de logistiek, het offertetraject, de account-/relatiemanagers, enzovoort.

We verrichten ook Pulse metingen waarmee we bij uw klanten door het jaar heen de vinger aan de pols houden. Klanten krijgen een korte vragenlijst (circa vijf vragen) voorgelegd die zij op elk device in twee minuten kunnen invullen. Met de rapportage ziet u in één oogopslag ‘wat er wat betreft uw klanten’ goed en wellicht minder goed gaat.

Gespecialiseerd in B2B

Onze kracht ligt met name bij ‘Klant(tevredenheids)onderzoek B2B’. Wij informeren u graag nader over de ins en outs van juist dit type klantonderzoek.

Afspraak en/of offerte

We maken graag een (vrijblijvende) afspraak met u om uw wensen en onze aanpak te bespreken. We komen graag langs, maar de afspraak kan uiteraard ook met Zoom, Teams of een andere online tool.

We stellen ook met alle plezier direct een (vrijblijvende) offerte voor u op. Als u op deze webpagina (zie rechts) aangeeft om hoeveel klanten het (ongeveer) gaat, ontvangt u binnen twee werkdagen onze offerte.

Offerte voor en/of afspraak over een Klantonderzoek

Deze organisaties gingen u voor: