Contact

Medewerkersonderzoek

Kies voor het onderzoek en/of de juiste mix van onderzoeken die bij uw organisatie past!

Bent u benieuwd naar wat medewerkers vinden over de mogelijkheden zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen, de samenwerking, de arbeidsvoorwaarden, de professionaliteit van de cultuur, enzovoort? Wilt u weten wat er volgens medewerkers goed gaat en wat er wellicht beter kan en/of moet? Bent u op zoek naar inzicht in hoe u de medewerkers kunt binden?
Dan helpen wij u graag verder.

Wij bieden verschillende diensten/onderzoeken: (breed) Medewerkersonderzoek, Compact Medewerkersonderzoek, Themaonderzoek en Pulse metingen. We gaan graag met u op zoek naar welk onderzoek (of wellicht welke mix van onderzoeken) het beste bij uw organisatie past.
Wij plannen graag een vrijblijvende online meeting met u in (met een half uur komen we een heel eind) om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct meer informatie aan

Deze organisaties gingen u voor:

Wilt u weten wat DUO voor uw organisatie kan betekenen?

Offerte aanvragen en/of meeting inplannen

"*" geeft vereiste velden aan

Offerte of afspraak aanvragen (MO algemeen)*
Wij nemen op korte termijn (binnen twee werkdagen) contact met u op.

Direct persoonlijk advies?

drs. Vincent van Grinsven
Directeur
drs. Moniek de Weerd
Senior projectleider / partner

Het team van DUO Market Research staat graag voor u klaar!

Maak kennis met het team >

Klantcases

Aedes

75 medewerkers
Zakelijke Dienstverlening

Aedes is de vereniging van woningcorporaties in Nederland en voert eens in de twee à drie jaar een Medewerkersonderzoek uit. De meting in 2021 door DUO heeft geleid tot een aantal concrete verbeteringen op de werkvloer.

Lees verder

Groenhart

170 medewerkers
Groothandel

Voor de eerste keer liet Groenhart een Medewerkersonderzoek uitvoeren. De rapportages van DUO geven een kijk op de resultaten op verschillende niveaus waar het MT en afdelingshoofden direct mee aan de slag zijn gegaan.

Lees verder

VolkerWessels

550 medewerkers
Bouw en vastgoed ontwikkeling

Al sinds 2016 voert DUO Market Research Medewerkersonderzoeken uit voor VolkerWessels. De onderzoeken geven inzicht in de werkbeleving, tevredenheid, betrokkenheid en loyaliteit van medewerkers door de jaren heen.

Lees verder