Compact Medewerkersonderzoek

Contact

Compact medewerkersonderzoek
Wilt u een onderzoek onder de medewerkers met een korte vragenlijst (25 vragen) waarmee u op hoofdlijnen een goed beeld krijgt van ‘waar het goed gaat en waar het (wellicht) minder goed gaat’? Dan ligt een Compact Medewerkersonderzoek voor de hand. U steekt met dit onderzoek ‘de thermometer in uw organisatie’.
De vragenlijst die wij medewerkers voorleggen bevat de thema’s/vragen die bepalend zijn (zo blijkt uit de analyse van data van verricht onderzoek onder tienduizenden medewerkers) voor de tevredenheid, betrokkenheid en bevlogenheid van medewerkers.

Maar wellicht past een ander type onderzoek beter bij uw wensen:

Met een Breed Medewerkersonderzoek richten we ons op alle thema’s die van invloed kunnen zijn op de tevredenheid, betrokkenheid en bevlogenheid van uw medewerkers: persoonlijke ontwikkeling, (interne) communicatie, leidinggevende, samenwerking, werkdruk, werkomstandigheden, professionaliteit van de cultuur, enzovoort.

Met een Themaonderzoek doen wij diepgaand onderzoek naar één thema, bijvoorbeeld naar de werkdruk, naar de interne communicatie of naar het thuiswerken.

En in deze tijden is het (waarschijnlijk) verstandig om aandacht te besteden aan de coronacrisis: Hoe bevalt het thuiswerken? Hoe verloopt de samenwerking met collega’s? enzovoort?

Voordat wij een voorstel voor u opstellen, overleggen we graag eerst met u.

U kunt hier (zie rechts) aangeven of u een (vrijblijvende) offerte wilt ontvangen en/of dat u een (vrijblijvende) afspraak wilt maken. Een afspraak kan uiteraard ook via Zoom, Teams, Skype of nog anders.


 

Download de brochure

Offerte en/of afspraak Compact Medewerkersonderzoek

Deze organisaties gingen u voor: