Breed Medewerkersonderzoek

Contact

Breed medewerkersonderzoek
Met een (breed) Medewerkersonderzoek richten we ons op alle thema’s die van invloed kunnen zijn op de tevredenheid, betrokkenheid en bevlogenheid van uw medewerkers: persoonlijke ontwikkeling, (interne) communicatie, leidinggevende, samenwerking, werkdruk, werkomstandigheden, enzovoort.
We geven u ook inzicht in de professionaliteit van de cultuur in uw organisatie en we stimuleren de medewerkers hun verantwoordelijkheid te nemen (wat kunnen zij zelf bijdragen aan het succes van de organisatie?).

Maar wellicht past een ander type onderzoek beter bij uw wensen:

Met een Compact Medewerkersonderzoek steken wij ‘de thermometer in de organisatie’: met een korte vragenlijst (25 gesloten vragen en één open vraag) krijgt u zicht op wat er goed en wellicht minder goed gaat.

Met een Themaonderzoek doen wij diepgaand onderzoek naar één thema, bijvoorbeeld naar de werkdruk, naar de interne communicatie of naar het thuiswerken.

Werken gedurende de coronacrisis
In deze tijden is het (waarschijnlijk) juist interessant om aandacht te besteden aan de coronacrisis: Hoe bevalt het thuiswerken? Hoe verloopt de samenwerking? Hoe verloopt de interne communicatie? Enzovoort?

Voordat wij een voorstel voor u opstellen, overleggen we graag eerst met u.

U kunt hier (zie rechts) aangeven of u een (vrijblijvende) offerte wilt ontvangen en/of dat u een (vrijblijvende) afspraak wilt maken. Een afspraak kan uiteraard ook via Zoom, Teams, Skype of nog anders.


Download de brochure

Offerte en/of afspraak Breed Medewerkersonderzoek

Deze organisaties gingen u voor: