Contact

De Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) en DUO Market Research zijn een samenwerking aangegaan waarbij samen de mening wordt gepeild van NVP-leden met betrekking tot HR-topics.

Vincent van Grinsven, directeur DUO Market Research: “Wij, ikzelf en de projectleiders, hebben dagelijks contact met HR-professionals. Het is voor ons dan ook erg belangrijk op de hoogte te zijn en te blijven van relevante ontwikkelingen binnen het HR-werkveld, zowel vanuit beroepsmatige nieuwsgierigheid als om onze klanten goed te kunnen faciliteren bij het verrichten van een Medewerkersonderzoek. Wij zijn gedreven om nieuwe inzichten boven tafel te krijgen. De samenwerking met de NVP helpt ons interessante inzichten over actuele HR-thema’s te verkrijgen en deze ook te kunnen delen met onze belangrijke doelgroep, te weten de HR-professionals.”

Kim Willems, bestuurslid NVP: “Wij zijn enthousiast over de samenwerking met DUO Market Research. Een partner met veel ervaring op het terrein van medewerkersonderzoek biedt de NVP de mogelijkheid om actuele kennis op te halen bij NVP-leden en andere HR-professionals en die vervolgens te delen met onze leden, partners, stakeholders en de media. De focus zal liggen op onderzoek over de door de NVP benoemde jaarthema’s, waarmee de NVP een nog actueler en hoogwaardiger kennisplatform kan bieden aan HR Nederland.” (maart, 2018).

www.nvp-plaza.nl

 

DUO Market Research heeft in samenwerking met de NVP onderzoeken uitgevoerd naar de thema’s “Focus op talent” (april 2018) en “Het nieuwe samenwerken” (september 2018) binnen organisaties. De artikelen naar aanleiding van deze onderzoeken zijn te vinden in het vakblad Personeelsbeleid. Via onderstaande links kunt u de volledige rapportages en de in het vakblad Personeelsbeleid verschenen artikelen downloaden.

Download hier de pdf van de in het vakblad Personeelsbeleid verschenen artikel.
Download hier het uitgebreide rapport.


Download hier de pdf van de in het vakblad Personeelsbeleid verschenen artikel.
Download hier het uitgebreide rapport.