Contact

Compact Medewerkersonderzoek

Met een korte vragenlijst zicht op wat goed en wellicht minder goed gaat!

Compact medewerkersonderzoek
Wilt u een onderzoek onder de medewerkers met een korte vragenlijst (25 vragen) waarmee u op hoofdlijnen een goed beeld krijgt van ‘waar het goed gaat en waar het (wellicht) minder goed gaat’? Dan ligt een Compact Medewerkersonderzoek voor de hand. U steekt met dit onderzoek ‘de thermometer in uw organisatie’.
De vragenlijst die wij medewerkers voorleggen bevat de thema’s/vragen die bepalend zijn (zo blijkt uit de analyse van data van verricht onderzoek onder tienduizenden medewerkers) voor de tevredenheid, betrokkenheid en bevlogenheid van medewerkers.

Maar wellicht past een ander type onderzoek beter bij uw wensen:

Met een Medewerkersonderzoek (breed) richten we ons op alle thema’s die van invloed kunnen zijn op de tevredenheid, betrokkenheid en bevlogenheid van uw medewerkers: persoonlijke ontwikkeling, (interne) communicatie, leidinggevende, samenwerking, werkdruk, werkomstandigheden, professionaliteit van de cultuur, enzovoort.

Met een Themaonderzoek doen wij diepgaand onderzoek naar één thema, bijvoorbeeld naar de werkdruk, naar de interne communicatie of naar het thuiswerken.

Met de inzet van Pulse metingen houdt u door het jaar heen de vinger aan de pols. Medewerkers krijgen een korte vragenlijst (circa 8 vragen) voorgelegd die zij op elk device in maximaal vijf minuten kunnen invullen. Met de rapportage ziet u in één oogopslag ‘waar het in de organisatie’ goed en wellicht minder goed gaat.

Afspraak en/of offerte
We maken graag een (vrijblijvende) afspraak met u om uw wensen en onze aanpak te bespreken. We komen graag langs, maar de afspraak kan uiteraard ook met Zoom, Teams of een andere online tool.

We stellen ook met alle plezier direct een (vrijblijvende) offerte voor u op. Als u op deze webpagina (zie rechts) aangeeft hoeveel medewerkers er in uw organisatie werkzaam zijn, ontvangt u binnen twee werkdagen onze offerte.


 

Download de infokaart

Offerte voor en/of afspraak over een Compact Medewerkersonderzoek

Deze organisaties gingen u voor: