Contact

Themaonderzoek

Focus op één thema: interne communicatie, duurzame inzetbaarheid, werkdruk, samenwerking of nog anders!

Themaonderzoek
Een Themaonderzoek is een verdiepend onderzoek waarbij één thema diepgaand wordt onderzocht. Denk bijvoorbeeld aan: de werkdruk, de interne communicatie, de persoonlijke ontwikkeling of de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.
We kiezen bij een Themaonderzoek in overleg met onze klant vaak voor een combinatie van een (korte) online vragenlijst die wij medewerkers voorleggen en diepte-interviews en/of een groepsgesprek met medewerkers.

Maar wellicht past een ander type onderzoek beter bij uw wensen:

Met een Breed Medewerkersonderzoek richten we ons op alle thema’s die van invloed kunnen zijn op de tevredenheid, betrokkenheid en bevlogenheid van uw medewerkers: persoonlijke ontwikkeling, (interne) communicatie, leidinggevende, samenwerking, werkdruk, werkomstandigheden, enzovoort.

Met een Compact Medewerkersonderzoek steken wij ‘de thermometer in de organisatie’: met een korte vragenlijst (25 gesloten vragen en één open vraag) krijgt u zicht op wat er goed en wellicht minder goed gaat.

En in deze tijden zijn thema’s als thuiswerken, de samenwerking met collega’s en/of klanten in tijden van corona, de interne communicatie en betrokkenheid (hoe hou je medewerkers betrokken als zij vooral thuiswerken?) mogelijk interessant om te onderzoeken.

Afspraak en/of offerte
We maken graag een (vrijblijvende) afspraak met u om uw wensen en onze aanpak te bespreken. We komen graag langs, maar de afspraak kan uiteraard ook met Zoom, Teams of een andere online tool.

We stellen ook met alle plezier direct een (vrijblijvende) offerte voor u op. Als u op deze webpagina (zie rechts) aangeeft hoeveel medewerkers er in uw organisatie werkzaam zijn en om welk thema (werkdruk, thuiswerken, interne communicatie of nog anders) het gaat, ontvangt u binnen twee werkdagen onze offerte.


Download de infokaart

Offerte voor en/of contact over een Themaonderzoek

Deze organisaties gingen u voor: