Contact

Praktijkcases

Een schat aan ervaring. Al meer dan 4.000 onderzoeken in ruim 20 jaar.
Uw onderzoek door DUO laten verzorgen? Neem contact met ons op.

AB Vakwerk

89
Bouw

Voor de derde keer op rij liet uitzendorganisatie AB Vakwerk een Medewerkersonderzoek uitvoeren. De rapportages geven een kijk op de resultaten vanuit verschillende niveaus.

Lees verder

Cubiss Brabant

Al ruim vijf jaar voert DUO Market Research een Klantonderzoek uit voor Cubiss Brabant. De jaarlijkse onderzoeken geven een helder beeld van de organisatieontwikkeling.

Lees verder

Gemeente De Fryske Marren

Na een fusie besloot Gemeente De Fryske Marren te starten met een Inwonerspanel voor het ontwikkelen en evalueren van beleid.

Lees verder

Gemeente IJsselstein

Een aantal keer per jaar peilt Gemeente IJsselstein de mening van haar inwoners via een Inwonerspanel voor het bijstellen van het beleid.

Lees verder

Heijmans

Bouwbedrijf Heijmans liet na het uitrollen van nieuwe kernwaarden een Medewerkerstevredenheidsonderzoek uitvoeren in de Bouw. Daarnaast werd de betrokkenheid van medewerkers gepeild.

Lees verder

Koninklijke Bibliotheek

Middenin een technologische transitie wilde de Koninklijke Bibliotheek peilen hoe haar medewerkers dit proces beleefden. Naast de tevredenheid richtte het onderzoek zich op zelfreflectie bij de medewerkers.

Lees verder

PKF Wallast

Accountantskantoor PKF Wallast kreeg inzicht in wat er speelt op de werkvloer en hoe bevlogen en tevreden medewerkers zijn met een Medewerkerstevredenheidsonderzoek door DUO.

Lees verder

Raad voor accreditatie

Met een Medewerkerstevredenheidsonderzoek kreeg de Raad voor Accreditatie inzicht in de werkbeleving, tevredenheid, betrokkenheid en motivatie van honderd medewerkers.

Lees verder

Tandartsconcern Ivory & Ivory

Tandartsconcern Ivory & Ivory groeide de afgelopen jaren explosief. Vanwege een sterke behoefte om te polsen wat speelt bij medewerkers lieten zij een Medewerkersonderzoek uitvoeren.

Lees verder

Tandem Welzijn

Tandem Welzijn liet voor een fusie een Medewerkersonderzoek voor Zorg & Welzijn uitvoeren. De op maat gemaakte vragenlijst werd toegespitst op toenemende zelfsturing.

Lees verder

VitalHealth Software

IT-bedrijf VitalHealth Software heeft een realistisch beeld gekregen van de personeelsvisie en de verbeteringsaspecten met het Medewerkerstevredenheidsonderzoek uit aan DUO Market Research.

Lees verder

VolkerWessels

550
Bouw en vastgoed ontwikkeling

Na een periode van investeringen en innovaties besloot bouwconcern VolkerWessels de personeelservaring te peilen. Het Medewerkersonderzoek voor de Bouw bracht de verbeterpunten in kaart.

Lees verder
  • Wij helpen u graag! Vraag direct advies of een offerte aan.

  • Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op voor een advies op maat!

Deze organisaties gingen u voor: