Praktijkcases

Een schat aan ervaring. Al meer dan 4.000 onderzoeken in ruim 20 jaar.
Contact
Uw onderzoek door DUO laten verzorgen? Neem contact met ons op.

Gemeente IJsselstein

Een aantal keer per jaar peilt Gemeente IJsselstein de mening van haar inwoners via een Inwonerspanel voor het bijstellen van het beleid.

Verder lezen

Gemeente De Fryske Marren

Na een fusie besloot Gemeente De Fryske Marren te starten met een Inwonerspanel voor het ontwikkelen en evalueren van beleid.

Verder lezen

Cubiss Brabant

Al ruim vijf jaar voert DUO Market Research een Klantonderzoek uit voor Cubiss Brabant. De jaarlijkse onderzoeken geven een helder beeld van de organisatieontwikkeling.

Verder lezen

Tandartsconcern Ivory & Ivory

Tandartsconcern Ivory & Ivory groeide de afgelopen jaren explosief. Vanwege een sterke behoefte om te polsen wat speelt bij medewerkers lieten zij een Medewerkersonderzoek uitvoeren.

Verder lezen

Heijmans

Bouwbedrijf Heijmans liet na het uitrollen van nieuwe kernwaarden een Medewerkerstevredenheidsonderzoek uitvoeren in de Bouw. Daarnaast werd de betrokkenheid van medewerkers gepeild.

Verder lezen

Tandem Welzijn

Tandem Welzijn liet voor een fusie een Medewerkersonderzoek voor Zorg & Welzijn uitvoeren. De op maat gemaakte vragenlijst werd toegespitst op toenemende zelfsturing.

Verder lezen

AB Vakwerk

Voor de derde keer op rij liet uitzendorganisatie AB Vakwerk een Medewerkersonderzoek uitvoeren. De rapportages geven een kijk op de resultaten vanuit verschillende niveaus.

Verder lezen

PKF Wallast

Accountantskantoor PKF Wallast kreeg inzicht in wat er speelt op de werkvloer en hoe bevlogen en tevreden medewerkers zijn met een Medewerkerstevredenheidsonderzoek door DUO.

Verder lezen

Koninklijke Bibliotheek

Middenin een technologische transitie wilde de Koninklijke Bibliotheek peilen hoe haar medewerkers dit proces beleefden. Naast de tevredenheid richtte het onderzoek zich op zelfreflectie

Verder lezen

Raad voor accreditatie

Met een Medewerkerstevredenheidsonderzoek kreeg de Raad voor Accreditatie inzicht in de werkbeleving, tevredenheid, betrokkenheid en motivatie van honderd medewerkers.

Verder lezen

VitalHealth Software

IT-bedrijf VitalHealth Software heeft een realistisch beeld gekregen van de personeelsvisie en de verbeteringsaspecten met het Medewerkerstevredenheidsonderzoek uit aan DUO Market Research.

Verder lezen

VolkerWessels

Na een periode van investeringen en innovaties besloot bouwconcern VolkerWessels de personeelservaring te peilen. Het Medewerkersonderzoek voor de Bouw bracht de verbeterpunten in kaart.

Verder lezen
  • Wij helpen u graag! Vraag direct advies of een offerte aan.

  • Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op voor een advies op maat!

Wij helpen u bij de verandering en groei van uw organisatie

Deze organisaties gingen u voor: