Contact

Rapporten

Rapporten

Hoe gaan uw HR-collega's om met Medewerkers-onderzoek?

Hoe gaan uw HR-collega’s om met een Medewerkersonderzoek? Aan de hand van een onderzoek waaraan in totaal 319 HR-managers hebben meegewerkt, geven we antwoord op deze vraag. Download gratis het rapport dat wij hebben opgesteld.

Download nu de PDF
Hoe tevreden, betrokken en bevlogen zijn medewerkers in de sector Zorg & Welzijn?

Hoe tevreden, betrokken en bevlogen zijn medewerkers in de sector Zorg & Welzijn? In deze uitgave presenteren wij de resultaten van een grootschalig onderzoek onder medewerkers die werkzaam zijn in de sector Zorg & Welzijn in Nederland.

Download nu de PDF
Hoe gaan gemeenten om met Medewerkers-onderzoek?

Hoe gaan uw HR-collega’s (werkzaam bij gemeenten) om met een Medewerkersonderzoek? Hoe vaak verrichten zijn onderzoek onder de medwerkers naar hun tevredenheid, betrokkenheid en bevlogenheid? Hoe hoog is de respons? Gaan zij actief aan de slag met de resultaten? Enzovoort.

Download nu de PDF
Hoe tevreden, betrokken en bevlogen zijn medewerkers in het voortgezet onderwijs?

Wij voeren – onder het label DUO Onderwijsonderzoek & Advies – ook Medewerkersonderzoek uit voor besturen en scholen in het voortgezet onderwijs (praktijkonderwijs, vmbo, havo, vwo). Hoe tevreden zijn medewerkers met de interne communicatie, de mogelijkheden om zich persoonlijk te ontwikkelen, de werkdruk, enzovoort.

Download nu de PDF
Hoe tevreden, betrokken en bevlogen zijn medewerkers in het primair onderwijs?

Wij voeren – onder het label DUO Onderwijsonderzoek & Advies – ook Medewerkersonderzoek uit voor besturen en scholen in het primair onderwijs. Hoe tevreden zijn medewerkers met de interne communicatie, de samenwerking op school, de mogelijkheden om zich persoonlijk te ontwikkelen, de werkdruk, enzovoort.

Download nu de PDF