Vacature

Medior onderzoeker
Contact

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste medior onderzoeker/projectleider die van aanpakken houdt, in oplossingen denkt en het prettig vindt om in teamverband te werken.

Je voert in teamverband onderzoeksprojecten uit. De belangrijkste werkzaamheden die daarbij horen zijn 1) overleg met de opdrachtgever, 2) het opstellen van vragenlijsten (als het om kwantitatief onderzoek gaat), 3) het uitzetten van (vaak online) veldwerk, 4) het bewerken en analyseren van databestanden en 5) het opstellen van professionele rapportages/presentaties voor onze klanten. Bij deze werkzaamheden word je ondersteund door anderen, maar het is wel belangrijk dat je deze werkzaamheden ook zelf kunt uitvoeren.

Bij voorkeur kun je ook groepsdiscussies modereren en diepte-interviews afnemen.

Als je over acquisitievaardigheden bezit, zou dat mooi zijn.

Functie-eisen

Je hebt een universitaire studie afgerond (economie, bedrijfskunde, communicatiewetenschap, psychologie, sociale wetenschappen) en minimaal vier jaar relevante ervaring met markt-/beleidsonderzoek. Je denkt niet in problemen, maar in oplossingen en hebt echt zin om je schouders eronder te zetten. Je bent vaardig met Excel en SPSS.

Herken je jezelf verder in de volgende eigenschappen, dan zijn wij op zoek naar jou: zelfstandig maar ook een teamspeler, enthousiast, gestructureerd, geen 9-tot-5 mentaliteit, collegiaal, nauwkeurig en (misschien wel het belangrijkste) klantgericht. Verder zijn een goede algemene ontwikkeling, een brede belangstelling en uitstekende schrijfvaardigheden (Nederlands) van belang.

Het zou fijn zijn als je (aantoonbare) affiniteit hebt met beleidsonderzoek, klant(tevredenheids)onderzoek en/of onderwijsonderzoek. En zodoende je ‘kennis’ (en je netwerk) van een bepaalde markt (bijv. het onderwijsveld, de gezondheidszorg of gemeenten) meeneemt.

Bedrijfsprofiel

DUO Market Research/DUO Onderwijsonderzoek & Advies is een zelfstandig marktonderzoeksbureau in Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in medewerkersonderzoek, onderwijsonderzoek, imago-onderzoek, klantenonderzoek, ledenonderzoek en communicatieonderzoek.

Wij zijn een full-service marktonderzoeksbureau en verrichten zowel kwalitatief onderzoek (groepsdiscussies en diepte-interviews) als kwantitatief onderzoek (met name online). Sinds de start in 1995 zijn we gegroeid tot een bureau met 26 medewerkers.

Wat we bieden

Een fulltime functie, een positieve werksfeer met betrokken collega’s, korte lijnen, een enthousiast managementteam, een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

We bieden je een fulltime jaarcontract met de uitdrukkelijke intentie om na afloop van het jaarcontract te komen tot een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Vincent van Grinsven, telefoonnummer 030 – 2631080. Je sollicitatie kun je tot 20 juni a.s. per e-mail sturen naar directie@duomarketresearch.nl.