Contact

Vacature

Vacature Onderzoeker/consultant

Functieomschrijving

Heb je ervaring met marktonderzoek en zie je het zitten om niet alleen inhoudelijk bij onderzoek betrokken te zijn, maar ook bij overleg met (potentiële) klanten, bij presentaties van en besprekingen over onderzoeksresultaten en bij verdiepingsslagen naar aanleiding van resultaten (bijvoorbeeld met diepte-interviews of groepsgesprekken)?
Ben je analytisch sterk, met een scherp oog voor wat een klant echt verder kan helpen als je resultaten van een onderzoek bekijkt? En weet je de belangrijkste resultaten/boodschap ook nog goed over te brengen in rapportages en tijdens presentaties? Dan gaan we graag met je in gesprek!

 

Functie-eisen

Je hebt een universitaire studie afgerond en ruime relevante werkervaring in marktonderzoek. Je denkt niet in problemen, maar in oplossingen en je hebt echt zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Je maakt makkelijk contact met (potentiële) klanten en kunt onderzoeksresultaten op een begrijpelijke manier goed overbrengen.
Herken je jezelf verder in de volgende eigenschappen, dan zijn wij op zoek naar jou: zelfstandig, gestructureerd, nauwkeurig, klantgericht en een teamspeler. Affiniteit en ervaring met kwalitatief onderzoek zijn een pré.

 

Bedrijfsprofiel

DUO Market Research/DUO Onderwijsonderzoek & Advies is een zelfstandig marktonderzoeksbureau in Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in medewerkersonderzoek, onderwijsonderzoek, imago-onderzoek, klantonderzoek en ledenonderzoek. DUO is een organisatie waar samenwerken centraal staat, waar we naast hard werken om deadlines te halen ook graag tijd maken voor gezelligheid op kantoor en daarbuiten. DUO is een full-service marktonderzoeksbureau en verricht zowel kwalitatief onderzoek (groepsdiscussies en diepte-interviews) als kwantitatief onderzoek (met name online). Sinds de start in 1995 zijn we gegroeid tot een bureau met 23 (vaste) medewerkers.

Voor meer informatie: www.duomarketresearch.nl en www.duo-onderwijsonderzoek.nl

 

DUO Market Research/DUO Onderwijsonderzoek & Advies biedt:
een fulltime functie, een positieve werksfeer met betrokken collega’s, een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden je een fulltime jaarcontract met de intentie direct daarna te komen tot een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Moniek de Weerd of Vincent van Grinsven, telefoonnummer 030 – 2631080. Je motivatie en cv kun je kun je per e-mail sturen naar directie@duomarketresearch.nl.