Contact

Vacature Projectondersteuner (parttime & flexibel)

Kom jij als Projectondersteuner ons team versterken?

DUO Market Research/DUO Onderwijsonderzoek & Advies

Functieomschrijving

Ter ondersteuning van onze projectleiders/onderzoekers zijn wij op zoek naar een projectondersteuner voor 24 uur per week. Bij voorkeur verdeeld over 5 dagen. We zoeken iemand die het prettig vindt om nauw samen te werken met de projectleiders/onderzoekers en ondersteuning te bieden voor allerlei type onderzoeken. De werktijden zijn in overleg flexibel in te delen, deze ondersteunende functie kun je daardoor prima combineren met bijvoorbeeld schoolgaande kinderen of met andere bezigheden.

 

 

Werkzaamheden

  • Afspraken maken voor interviews (telefonisch)
  • Administratieve/secretariële ondersteuning
  • Ondersteuning van de projectleiders (vragenlijsten programmeren, uitsturen van uitnodigingen, herinneringen aan respondenten)
  • Ondersteuning aan projectleider en projectcoördinator
  • Maken van presentaties

Wij vragen (functie-eisen)

Je hebt minimaal HBO werk en denkniveau en bij voorkeur ervaring in het werken met Excel, Word en PowerPoint. Je voelt je prettig in een ondersteunende rol en bent in staat om nieuwe vaardigheden snel eigen te maken. Herken je jezelf verder in de volgende eigenschappen, dan zijn wij op zoek naar jou: communicatief, proactief, zelfstandig, enthousiast, gestructureerd, collegiaal, nauwkeurig en denkend in oplossingen in plaats van problemen.

Wij bieden

  • Een werkplek op ons kantoor in Utrecht (Rijnsweerd) en de mogelijkheid om vanuit huis te werken
  • Een jaarcontract met de intentie om na afloop van het jaarcontract te komen tot een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Passende arbeidsvoorwaarden (salaris/vakantiedagen/reiskostenvergoeding)
  • Een gezellig team

Bedrijfsprofiel

DUO Market Research/DUO Onderwijsonderzoek & Advies is een zelfstandig marktonderzoeksbureau in Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in medewerkersonderzoek, onderwijsonderzoek, imago-onderzoek, klantonderzoek en ledenonderzoek. DUO is een organisatie waar samenwerken centraal staat, waar we naast hard werken om deadlines te halen ook graag tijd maken voor gezelligheid op kantoor en daarbuiten.

DUO is een full-service marktonderzoeksbureau en verricht zowel kwalitatief onderzoek (groepsdiscussies en diepte-interviews) als kwantitatief onderzoek (met name online). Sinds de start in 1995 zijn we gegroeid tot een bureau met ruim 30 medewerkers.

Voor meer informatie over DUO ga naar: www.duomarketresearch.nl of www.duo-onderwijsonderzoek.nl of mail met vragen naar c.roerdink@duo-onderwijsonderzoek.nl of m.nadorp@duomarketresearch.nl 

 

Interesse?

Neem dan contact op met: Lilian van Hezewij en stuur een e-mail naar l.van.hezewijk@duomarketresearch.nl