header-interview

Groepsdiscussies
en single-interviews

in gesprek met uw doelgroep!

Kwalitatief onderzoek: groepsdiscussies en single-interviews

  • K

Onderzoek voor verenigingen

DUO Market Research voert al ruim 15 jaar kwalitatief onderzoek uit voor grote en kleinere verenigingen. Wij werken efficiënt en zijn zeer flexibel en (kosten)concurrerend. Ook voor uw vereniging kunnen we kwalitatief onderzoek uitvoeren als uw onderzoeksvraag zich daartoe leent, al dan niet in combinatie met kwantitatief onderzoek. Denk bijvoorbeeld aan positioneringsvraagstukken, het testen van concepten, het verzamelen van nieuwe informatie en het verdiepen van onderzoeksresultaten onder doelgroepen als:

  • Stakeholders van uw vereniging (op allerlei niveaus);
  • Leden en potentiële leden van uw vereniging (op allerlei niveaus);
  • Medewerkers van uw vereniging.

Groepdiscussies

Groepsdiscussies voeren we met name uit wanneer er weinig bekend is over het onderwerp, een concept wordt getest of wanneer het gaat om het verzamelen van nieuwe ideeën. Respondenten kunnen binnen een groep brainstormen met elkaar en op elkaar reageren. De groepsdiscussies vinden veelal bij ons in Utrecht in een speciale ruimte plaats. Wij stellen u in staat om de groepsdiscussies via beeldschermen ‘live’ te volgen.

Single Interviews

Single-interviews houden we met name wanneer het gaat om ‘gevoelige onderwerpen’ of om het individuele oordeel van respondenten over een onderwerp waarbij onderlinge beïnvloeding niet gewenst is. Single-interviews vinden meestal op de werkplek van geïnterviewden plaats.

 

De onderzoeksrapportage die u van ons ontvangt is zeer inzichtgevend en bevat tevens concrete aanbevelingen waarmee u direct aan de slag kunt.

 

Meer informatie kwalitatief onderzoek

Wilt u meer weten over onze werkwijze of een offerte aanvragen dan kunt u een e-mail sturen naar info@duomarketresearch.nl of bellen naar 030 – 2631080.

Klik hier om naar het contact formulier te gaan