Contact

VolkerWessels

Een Medewerkerstevredenheidsonderzoek voor de Bouw

Een concreet plan van aanpak
Het Medewerkerstevredenheidsonderzoek bracht zes duidelijke verbeterpunten naar voren. Martijn Jansen, HR-manager VolkerWessels: “Een van de verbeterpunten was de interne communicatie. We zijn hier direct mee aan de slag gegaan en houden nu onder meer inspiratielunches waar we niet alleen een lekker broodje eten, maar ook iemand een inspirerend verhaal laten vertellen.”

Verbetering communicatie
Naast de inspiratielunches communiceert VolkerWessels op alle vlakken meer waar zij mee bezig zijn, bijvoorbeeld in de vorm van nieuwsbrieven. Zo wordt het personeel meer betrokken bij de organisatie. VolkerWessels is ervaarde het contact met DUO Market Research als prettig en rechtstreeks. “Ik ervaarde hen als een zeer vriendelijke en professionele organisatie. Er werd over de hele linie vlot geschakeld,” aldus Martijn.

“De conclusies en aanbevelingen van DUO Market Research waren zeer duidelijk. Het was de basis van ons plan van aanpak voor verbeteracties. De overall score bedroeg overigens een 8,2. We concludeerden dat medewerkers over de hele linie tevreden en loyaal zijn. Ook de professionaliteit van de organisatie werd positief beoordeeld.”
Martijn Jansen, HR-manager VolkerWessels

Breed inzetbaar
VolkerWessels heeft een gemêleerd personeelsbestand. Het Medewerkersonderzoek voor de Bouw moest daarom geschikt zijn voor iedereen: van timmerman tot projectleider. “De vragenlijst van DUO Market Research sloot perfect aan bij onze doelgroep. Daarnaast vonden we het persoonlijke contact erg prettig. Er werd snel geschakeld en professioneel gehandeld.”

Een Medewerkerstevredenheidsonderzoek voor de Bouw brengt in kaart waar jouw personeel staat. DUO Market Research helpt je met een Medewerkersonderzoek op maat.

Vraag een vrijblijvende offerte aan