Contact

Medewerkersonderzoek (breed)

Voor een diepgaand inzicht in tevredenheid, bevlogenheid en professionaliteit!

Medewerkersonderzoek
Met een (breed) Medewerkersonderzoek richten we ons op alle thema’s die van invloed kunnen zijn op de tevredenheid, betrokkenheid en bevlogenheid van uw medewerkers: persoonlijke ontwikkeling, (interne) communicatie, leidinggevende, samenwerking, werkdruk, werkomstandigheden, enzovoort.
We geven u ook inzicht in de professionaliteit van de cultuur in uw organisatie. En we dagen medewerkers uit om kritisch naar zichzelf te kijken: wat kunnen zij zelf bijdragen aan het succes van de organisatie?

Maar wellicht past een ander type onderzoek beter bij uw wensen:

Met een Compact Medewerkersonderzoek steken wij ‘de thermometer in de organisatie’: met een korte vragenlijst (25 gesloten vragen en één open vraag) krijgt u zicht op wat er goed en wellicht minder goed gaat.

Met een Themaonderzoek doen wij diepgaand onderzoek naar één thema, bijvoorbeeld naar de werkdruk, naar de interne communicatie of naar het thuiswerken.

Met de inzet van Pulse metingen houdt u door het jaar heen de vinger aan de pols. Medewerkers krijgen een korte vragenlijst (circa 8 vragen) voorgelegd die zij op elk device in maximaal vijf minuten kunnen invullen. Met de rapportage ziet u in één oogopslag ‘waar het in de organisatie’ goed en wellicht minder goed gaat.

Afspraak en/of offerte
We maken graag een (vrijblijvende) afspraak met u om uw wensen en onze aanpak te bespreken. We komen graag langs, maar de afspraak kan uiteraard ook met Zoom, Teams of een andere online tool.

We stellen ook met alle plezier direct een (vrijblijvende) offerte voor u op. Als u op deze webpagina (zie rechts) aangeeft hoeveel medewerkers er in uw organisatie werkzaam zijn, ontvangt u binnen twee werkdagen onze offerte.


Download de brochure

Offerte voor en/of afspraak over een Medewerkersonderzoek

Deze organisaties gingen u voor: