Over DUO Market Research

DUO Market Research is een zelfstandig marktonderzoeksbureau in Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in imago-onderzoek, klantenonderzoek, belevingsonderzoek, medewerkeronderzoek, ledenonderzoek, mediaonderzoek (printmedia, websites en e-zines) en arbeidsmarktonderzoek. Wij zijn een full service marktonderzoeksbureau en verrichten zowel kwalitatief onderzoek (groepsdiscussies en diepte-interviews) als kwantitatief onderzoek (schriftelijk, telefonisch en met name online). Wij verzorgen het onderzoek van a tot z.

En wij leveren daarbij uitsluitend maatwerk: de methode van onderzoek (groepsdiscussies, diepte-interviews, online, schriftelijk, telefonisch of een combinatie) en de vragenlijsten stemmen wij altijd perfect af op de onderzoeksvragen van uw organisatie.
Sinds de start in 1995 zijn we gegroeid tot een bureau met in totaal 21 medewerkers.
Als u wilt werken met ervaren en creatieve onderzoekers die de markt kennen en met een flexibel en kostenefficiënt bureau, dan zijn wij voor uw organisatie de geschikte partner!

Hieronder stellen de belangrijkste personen zich kort voor:

Drs. Vincent van Grinsven

Directeur

Werkzaamheden bij DUO Market Research: heeft het bedrijf in 1995 opgericht. Is meewerkend voorman. Carrière vóór DUO Market Research: zeven jaar gewerkt bij verschillende educatieve uitgeverijen als marketeer en uitgever. Opleiding: bestuurskunde (bestuurlijk onderzoek) aan de Universiteit Twente.

Drs. Liesbeth van der Woud

Teamleider

Werkzaamheden bij DUO Market Research: werkt sinds 2000 bij het bedrijf. Is teamleider en meewerkend voorvrouw en heeft als specialisatie kwalitatief onderzoek (groepsdiscussies en single interviews). Carrière vóór DUO Market Research: vijf jaar gewerkt bij twee verschillende marktonderzoekbureaus: bij AdMar/ITW als projectleider kwantitatief onderzoek en bij Interview International (tegenwoordig Ipsos) als projectleider kwalitatief onderzoek. Opleiding: Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam.

Henk Westerik

Senior projectleider

Werkzaamheden bij DUO Market Research: werkt sinds 2002 bij het bedrijf. Heeft een brede ervaring op het gebied van kwantitatief marktonderzoek, zowel in de zakelijke- als in de consumentenmarkt. Is daarnaast gespecialiseerd in databasebeheer. Carrière vóór DUO Market Research: gewerkt bij verschillende marktonderzoekbureaus, o.a. NSS/ Marktonderzoek (tegenwoordig Ipsos) als senior projectleider. Opleiding: o.a. marketing, marktonderzoek en statistiek.

Anja Schaapman MSc

Projectleider

Werkzaamheden bij DUO Market Research: werkt sinds 2006 bij het bedrijf. Eerst als student, waarbij veel praktische (onderzoeks)ervaring is opgedaan, en sinds 2010 als projectleider onderzoek. Is breed inzetbaar op alle kwantitatieve onderzoeksgebieden. Opleiding: Sociale Psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Dr. Eric Elphick

Senior projectleider

Werkzaamheden bij DUO Market Research: werkt sinds 2007 bij het bedrijf. Is breed inzetbaar op alle kwantitatieve onderzoeksgebieden en heeft als specialisatie statistiek en lezersonderzoek. Carrière vóór DUO Market Research: ruim 10 jaar gewerkt als onderzoeker (adjunct-onderzoeker, AIO) aan o.a. VU Amsterdam en de Universiteit Leiden. Is daarna werkzaam geweest als docent (ontwikkelings-)psychologie aan de Universiteit Leiden en de Educatieve Hogeschool van Amsterdam. Opleiding: Ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit Leiden.

Drs. Brigitte Mors

Senior projectleider

Werkzaamheden bij DUO Market Research: werkt sinds 2007 bij het bedrijf. Is breed inzetbaar op alle onderzoeksgebieden en heeft als specialisatie medewerkertevredenheidsonderzoek. Carrière vóór DUO Market Research: 18 jaar onderzoekservaring, o.a. bij Intomart GfK als senior projectleider. Opleiding: Sociale psychologie aan de Universiteit Leiden, afstudeerrichting Onderzoek.

Drs. Aart van Grootheest

Senior projectleider

Werkzaamheden bij DUO Market Research: werkt sinds 2010 bij het bedrijf. Is breed inzetbaar op alle kwantitatieve onderzoeksgebieden en heeft als specialisatie gemeenteonderzoek en medewerkertevredenheidsonderzoek. Carrière vóór DUO Market Research: vijftien jaar gewerkt bij onderzoeksbureau Trendview. Publicaties: publiceerde op het gebied van kwaliteitsbeleid, non-profitmarketing en marktgerichtheid. Opleiding: Economie aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Up