Contact

Pulse metingen

Met korte metingen onder de medewerkers de vinger aan de pols!

Pulse metingen
Met de inzet van Pulse metingen houdt u door het jaar heen de vinger aan de pols. Medewerkers krijgen een korte vragenlijst (circa 8 vragen) voorgelegd die zij op elk device in maximaal vijf minuten kunnen invullen. Met de rapportage ziet u in één oogopslag ‘waar het in de organisatie’ goed en wellicht minder goed gaat.

Pulse metingen verrichten wij voor onze klanten vaak in combinatie met een (breed) Medewerkersonderzoek of een Compact Medewerkersonderzoek. Bijv. ééns per jaar of per twee jaar een breed of compact onderzoek, tussentijds (eens per twee, drie of vier maanden) Pulse metingen.

Voor meer informatie over een ‘breed’ en ‘compact’ onderzoek:
Medewerkersonderzoek (breed)
Compact Medewerkersonderzoek

We overleggen graag met u
We overleggen graag met u over de meerwaarde van Pulse metingen voor uw organisatie. En over de mogelijke combinatie met een ‘breed’ of ‘compact’ Medewerkersonderzoek.

Afspraak en/of offerte
We maken graag een (vrijblijvende) afspraak met u om uw wensen en onze aanpak te bespreken. We komen graag langs, maar de afspraak kan uiteraard ook met Zoom, Teams of een andere online tool.

We stellen ook met alle plezier direct een (vrijblijvende) offerte voor u op. Als u op deze webpagina (zie rechts) aangeeft hoeveel medewerkers er in uw organisatie werkzaam zijn, ontvangt u binnen twee werkdagen onze offerte.

Offerte voor en/of afspraak over Pulse metingen

Deze organisaties gingen u voor: