Contact

Vacature

HR-professional met onderzoeksambities?

HR-professional met onderzoeksambities?
Heb je geen ervaring als marktonderzoeker, maar wel enkele jaren als HR-professional waarbij je ook onderzoek onder medewerkers begeleid hebt? En wil je je kennis en vaardigheden graag inzetten voor het doen van onderzoek onder medewerkers bij andere organisaties in uiteenlopende branches (onderwijs, zakelijke dienstverlening, zorg & welzijn, publieke sector)?

Dan maken we graag kennis met je!

Onderzoeken waar je aan kunt denken, zijn bijvoorbeeld:

 • Medewerker(tevredenheid)sonderzoek,
 • werkdrukonderzoek,
 • sociale veiligheid,
 • RI&E,
 • PSA,
 • enzovoort.
 •  

  Bedrijfsprofiel
  DUO Market Research/DUO Onderwijsonderzoek & Advies is een zelfstandig marktonderzoeksbureau in Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in medewerkersonderzoek, onderwijsonderzoek, imago-onderzoek, klantonderzoek en ledenonderzoek. DUO is een organisatie waar samenwerken centraal staat, waar we naast hard werken om deadlines te halen ook graag tijd maken voor gezelligheid op kantoor en daarbuiten. DUO is een full-service marktonderzoeksbureau en verricht zowel kwalitatief onderzoek (groepsdiscussies en diepte-interviews) als kwantitatief onderzoek (met name online). Sinds de start in 1995 zijn we gegroeid tot een bureau met 23 (vaste) medewerkers.
  Voor meer informatie: www.duomarketresearch.nl en www.duo-onderwijsonderzoek.nl
   

  DUO Market Research/DUO Onderwijsonderzoek & Advies biedt:
  een fulltime functie, een positieve werksfeer met betrokken collega’s, een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden je een fulltime jaarcontract met de intentie direct daarna te komen tot een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
   

  Heb je interesse of nog vragen? Neem dan gerust contact op met Moniek de Weerd of Chris Roerdink, telefoonnummer 030 – 2631080.