slider-bg-05

Lezersonderzoek

hoe effectief is uw relatiemagazine?

Lezersonderzoek

  • L

Relatiemagazine, personeelsblad, verenigingsblad of vakblad.

Wij voeren ook voor uw organisatie graag een Lezersonderzoek uit naar uw relatiemagazine, personeelsblad, verenigingsblad of vakblad. Met onze aanpak krijgt u niet alleen zicht op de bereikcijfers van uw blad/magazine (welk deel van de ontvangers leest het blad en met welke frequentie?) en op de waardering van de lezers voor uw blad/magazine, u krijgt ook zicht op de loyaliteit van lezers/abonnees en op de mogelijkheden om de loyaliteit te verhogen (bijv. door gerichte aanpassingen van de bladformule). Bovendien benchmarken wij de onderzoeksresultaten van uw blad/magazine met landelijke cijfers zodat u direct ziet ’waar uw blad/magazine staat’.

Het belang van Lezersonderzoek

De bladenmarkt heeft het moeilijk, zoveel is wel duidelijk. Het is nu nog belangrijker om te weten wat lezers van uw blad vinden en vooral of ze ‘loyaal/trouw’ zijn aan uw blad: blijven ze uw blad ook in de toekomst lezen? Met ons Lezersonderzoek geven we niet alleen inzicht in de bereikcijfers en de waardering van de lezers voor uw blad, maar ook in de mogelijkheden om de loyaliteit/de trouw van de lezers positief te beïnvloeden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze en de kosten van een Lezersonderzoek, neem dan contact met ons op. Wilt u meer weten van specifieke lezersonderzoeken die wij uitvoeren, download dan een van de brochures of bezoek een van onderstaande pagina’s:

 

Wij werken voor onder meer:

Referenties lezersonderzoek

Up