slider-gemeente-background

Onderzoek

voor gemeenten

Onderzoek dienstverlening

  • D

Voor grote en kleine gemeenten

DUO Market Research heeft voor grote en kleine gemeenten in kaart gebracht hoe er wordt gedacht over hun dienstverlening. Wij werken efficiënt en zijn zeer flexibel en (kosten)concurrerend. Ook voor uw gemeente kunnen we een dienstverleningsonderzoek uitvoeren. Wij helpen u graag bij het evalueren van de dienstverlening van uw gemeente over zaken als de dienstverlening aan de balie van het gemeentehuis, de telefonische dienstverlening, de beantwoording van brieven, de verlening van omgevingsvergunningen en de dienstverlening via het Digitaal Loket. Onze inzichtelijke onderzoeksrapportages bevatten relevante analyses en overzichten van sterke punten en concrete verbeterpunten.

Voorbeelden dienstverlening onderzoek

Voorbeelden van recentelijk door ons uitgevoerd onderzoek naar de dienstverlening zijn: onderzoek naar de vergunningverlening door de gemeente Baarn, onderzoek naar dienstverlening aan de balie van het gemeentehuis van Heerhugowaard, de voorkeur van de inwoners voor de inrichting van het KCC van de gemeente IJsselstein, de dienstverlening bij de servicelijn van de gemeente Duiven en de dienstverlening via het Digitaal Loket van de gemeente Voorschoten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze, uw onderzoeksvraag met ons bespreken, een afspraak maken of een offerte aanvragen dan kunt u een e-mail sturen naar info@duomarketresearch.nl of bellen naar 030 – 2631080.

Klik hier om naar het contact formulier te gaan